Връщане и Рекламации

Всяка стока, която не е персонализирана (уведомяваме в страницата, както и по телефона ако тя е такава) закупена от https://offertly.com/ може да бъде върната или заменена в 14-дневен срок от датата на закупуване.

Ако стоката е персонализирана, имате право да я приемете след опция преглед и тест, ако откажете, разходите по транспорта са за Ваша сметка. Ако приемете стоката и решите, че не ви харесва, няма как да я върнете, защото тя е изработена специално за Вас и не ни позволява да я продадем отново.

•Връщане на стока:

Съгласно чл.55 от ЗЗП, всеки потребител има право да се откаже от закупена стока в 14 дневен срок, считано от датата на получаване на стоката с изключение на стоките, които са персонализирани и изработени по поръчка.

Необходимо е да се свържете с нас , за да уточним начина на връщане на стоката, адрес за изпращане и начина за връщане на сумата, заплатена от Вас.

Стоката трябва да е в оригиналтата си опаковка, да не е използвана от Вас или друго лице и да е в изряден търговски вид и запазена касова бележка.Tранспортните разходи за връщане на стока се покриват от купувача.

•Рекламация на стока:

Съгласно чл. 123 от ЗЗП, всеки клиент има право да предяви рекламация на стоката. На рекламация подлежат дефектни стоки или стоки с констатирани липси.При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:

•касова бележка или фактура;
•протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;
•други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Транспортните разходи за връщане на стоки в рекламация се покриват от нас.

Транспортните разходи за връщане на стоки в без рекламация се покриват от клиента.

Свържи се с нас

Телефон: 087 999 2880 

Понеделник до петък от 9.00 до 20.00 часа. Събота от 10.00 до 18.00 часа.

offertly@gmail.com